Het tijdschrift HOLLISTER bestaat deze maand (september 2012) precies 40 jaar. Al 2088 keer heeft uitgeverij DISTRIGO het blad - sinds 1972 - wekelijks uitgebracht. Op deze site een poging (met wekelijkse aanvullingen) alle nummers bij elkaar te brengen.

Hollister is een vertaling van de Duitste reeks LASSITER. Daar zijn de omslagtekeningen in kleur afgedrukt. Indien mogelijk wordt die kleuren versie onder de betreffende Hollister geplaatst.
Reakties of aanvullingen:
hollisterwesterns@gmail.com
Herken je een bekend persoon die model heeft gestaan voor een van de omslagtekeningen? Stuur een mail, zodat er een nog kompleter beeld van de Hollister westerns gemaakt kan worden.

Op elke pagina staan 50 nummers. Als je verder wilt kijken, klik je helemaal onderaan op 'oudere berichten'. Zo ga je dan naar de volgende nummers.

HEUGELIJK FEIT

We zijn er! De eerste 2372 Hollister magazines zijn bij elkaar te bezoeken op één site. Het heeft wat jaren geduurd, maar gezamenlijk is er iets moois van gemaakt.
Het eerste nummer verscheen in september 1972. Nu, bijna 46 jaar later, zijn er van het wekelijkse blaadje - dat dus nog steeds verschijnt! - 2372 nummers verschenen.
Met behulp van Ties Kram en Edward Voorn is de klus geklaard. Bedankt mannen, voor de bereidwillige medewerking en enthousiaste inzet. Zonder jullie was het echt NOOIT gelukt.

hollisterwesterns@gmail.com